Martijn van Gastel
Martijn van Gastel

Martijn van Gastel is mede-eigenaar van Loonbedrijf van Gastel. Samen met Lizette heeft hij het bedrijf opgericht op 1 januari 1993. Martijn is allround chauffeur op alle machines. Hij verzorgt de planning voor o.a. 

- Levering en verspreiden van vaste mestproducten

- Grond en sloopwerkzaamheden

Martijn onderhoud de zakelijke contacten met klanten en leveranciers. 

 

Telefoon Martijn: 0653441602


Lizette van Gastel
Lizette van Gastel

Lizette van Gastel is mede-eigenaar van Loonbedrijf van Gastel.

Samen met Martijn heeft zij het bedrijf opgericht op 1 januari 1993.

Lizette verzorgt de administratie van het bedrijf en is contactpersoon voor alle klanten op boekhoudkundig vlak. Zij verzorgt de mestboekhouding en is aanspreekpunt op de locatie Hoeksebaan te Wouwese Plantage.

 

Telefoon Lizette: 0165-379963


Opa van Gastel
Opa van Gastel

Opa van Gastel (Geert) is van oudsher loonwerker in hart en nieren. Hij verzorgt het onderhoud op op het bedrijfsterrein. Tevens is opa vliegende equipe tijdens drukke periodes en rukt regelmatig uit met onderdelen en brandstof voor mens en machine. 


Richard van der Baan
Richard van der Baan

Richard is sinds 1996 in dienst bij Loonbedrijf van Gastel. Hij is verantwoordelijk voor de planning van alle vloeibare mest. Ook de in- en verkoop wordt door hem verzorgd. Alle mesttransporten worden door Richard gecoördineerd. Hij verzorgt ook de werkplanning voor de andere jongens. Tevens is Richard allround chauffeur op alle machines.

 

Telefoon Richard: 0653956052


Meindert Peeters
Meindert Peeters

Meindert Peeters is chauffeur op de 5 wieler met strooier. Daarnaast is hij inzetbaar als kraanmachinist en dozermachinist. 

Meindert plant ook alles op het gebied van het strooien.

Ark Ninsad
Ark Ninsad

Ark Ninsad heeft al het onderhoud van de machines in beheer. Hij is veelal werkzaam in de werkplaats. Plannen van het onderhoud en bestellen van onderdelen behoren tot zijn takenpakket. Tevens is Ark inzetbaar als chauffeur.

Sjoerd
Sjoerd

Sjoerd is de jongste van het stel. Naast zijn studie is hij behulpzaam op het bedrijf. Hij zorgt dat alles netjes wordt opgeruimd in de loods en op het bedrijfsterrein. En hij zorgt dat het machinepark schoon wordt gemaakt zodat deze netjes op pad kunnen. 


Gerard Hanson
Gerard Hanson

Gerard Hanson is chauffeur op de vervaet 19 m3. Deze wordt in het voorjaar ingezet om wei- en bouwland te bemesten en in het najaar wordt hij omgebouwd om suikerbieten af te voeren. Daarnaast is Gerard inzetbaar op de Challenger spit-zaai combinatie.